Što radimo

Stvaramo napredak dizajnom i razvojem digitalnog iskustva.

Meta advertising - Facebook, Instagram, Messenger, Whatsapp

Meta oglašavanje

Koristimo najnaprednije tehnike u oglašavanju na Meta platformi (Facebook, Instagram, Messenger i WhatsApp). Boost post je old school :)

Google Ads

Google oglašavanje

Najnoviji tipovi kampanja, zajedno s znanjem koje je stečeno u više specifičnih područja, daju nam prednost nad konkurencijom.

Website development

Razvoj web stranica

Izrada modernih i responsivnih web stranica za bogato korisničko iskustvo. Web trgovine uključene.

Augmented Reality

Augmented Reality (AR)

Jedina smo regionalna agencija koja stvara i isporučuje AR iskustva i sadržaj za sve društvene mreže AR Meta, Instagram, Snapchat i TikTok.

Hubspot - CRM & Automation

CRM i Automatizacija

HubSpot je naš glavni alat uz pomoć kojeg postižemo vrhunske rezultata u marketingu, prodaji i podršci. Svi marketinški kanali i komunikacija se na nalaze na jednom mjestu.

Chatbots

Chatbotovi

Automatizacija razgovora na svim platformama za razmjenu poruka; Messenger, WhatsApp, Telegram, Viber ili na web chat na vašoj web stranici. Chatbotove radimo od 2016. godine.

Metrics & Anayltics

Metrika i analitika

Bez ispravno postavljenog Google Tag Managera, ne možete točno mjeriti rezultate svojih marketinških kampanja. Mi vam pružamo točne informacije o tome odakle dolazi promet i koji kanal najbolje funkcionira za vas i vaše poslovanje. Google Search Console, Google Analytics i HotJar su neki od alata koje koristimo.

SEO optimization

SEO optimizacija

Vašu domenu možemo pozicionirati visoko na Google tražilici i ona će ostati tamo. Nakon što postignete željeni organski položaj, naš zadatak je da ga održimo na toj poziciji.

TikTok advertising and Augmented Reality experiences

TikTok

"Najnoviji igrač u gradu" koji brzo napreduje. Mudri klijenti znaju da moraju biti ovdje. Davno su prošla vremena kada smo mogli reći da je ova platforma samo za djecu i mlade.

Snapchat advertising and Augmented Reality experiences

Snapchat

Platforma je idealna ako ciljate mlađu generaciju. Uz dodatak proširene stvarnosti koja je temelj Snapchata, možete stvoriti izvanredna iskustva koja se teško zaboravljaju.

Ekspertiza

Napraviti promjenu u poslovanju je veliki korak u životu i naš zadatak i cilj je pomoći vam u tom procesu. Napredne tehnike i tehnologije u digitalnom marketingu, moderan pristup, Augmented Reality, umjetna inteligencija su dijelovi našeg svakodnevnog rada.

Strategy

Strategija

Ne brinite, kreirat ćemo kompletan plan i strategiju za vaš digitalni marketing.

Advertising

Oglašavanje

Pokrivamo kompletnu Meta platformu, Facebook, Instagram, Whatsapp i Messenger.

Augmented Reality | socialAR

socialAR

Agencija broj 1 u Hrvatskoj (i regiji) za Augmented Reality na društvenim mrežama TikTok, Instagram, Meta i Snapchat.

Stvorimo napredak zajedno