Foto grametrija & 3D

Za naše klijente koristimo najnovije tehnologije kako bismo ubrzali proces izrade 3D modela, istovremeno smanjujući troškove. Jedna od tih tehnologija je fotogrametrija.
U dosta scenarija se 3d model može izraditi bez modeliranja tehnikom fotogramnetrije, čime se maksimalno skraćuje proces. Procedura se izvodi skeniranjem predmeta u našem studiju ili na vašoj lokaciji.

Najnovija inovacija u skeniranju i izradi 3D modela za kasnije korištenje u proširenoj stvarnosti, filmovima, igrama ili vizualnim efektima naziva se NeRF (Neural Radiance Field). Uz NeRF tehnologiju nedavno se pojavila još jedna nova koja se zove Gaussian Splatting. Ove tehnologije su potpuno novw i nepoznate čak i stručnjacima za 3D (uz dužno pšoštovanje).
Stvari za koje ste do nedavno morali izdvojiti ogromne svote novca i zahtjevale su skupu opremu, danas se mogu izraditi u vrlo kratkom vremenskom roku s minimalnim ulaganjima.

Fotogrametrija

Realistični avatari, hrana, odjeća ili obuća - pomažemo izraditi 3D modele u kratkom vremenskom periodu.

Hrana

Jeste ogladnili gledajući ovo pecivo? Znamo da jeste :) Super realno prikazana hrana privlači kupce u vaš restoran.

Obuća

Pružite kupcima priliku da vide ili čak isprobaju obuću prije kupovine. Uz pomoć AR tehnologije to je moguće u vlastitom domu ili uredu na svakom mobilnom uređaju. Stopa povrata robe se smanjuje za 40%, dok stopa konverzije raste.

Avatar

Realistični avatari za Metaverse, igre ili proširenu stvarnost? Nema problema, brinemo se za sve :)

Stvorimo napredak zajedno