Augmented Reality (AR) - proširena stvarnost

Stvaramo AR sadržaj za sve. Najpopularniji i najnadpredniji oblik proširene stvarnosti danas je tzv. socialAR ili proširena stvarnost za društvene mreže Meta, Instagram, Snapchat i TikTok.
SocialAR platforme su ambasadori za proširenu stvarnost (AR) i milijarde ljudi svakodnevno uživa u sadržaju koji social platforme pružaju.

webAR sadržaj i iskustva koja su kreirana za konzumaciju u nativnom web pregledniku (browseru) na vašem telefonu, bez nepotrebnog instaliranja nove aplikacije da bi vidjeli ARsadržaj. Budućnost proširene stvarnosti je isustvo van i bez instaliranja aplikacije. Danas nitko ne želi instalirati novu aplikaciju za jednokratno iskustvo.

socialAR

Stvaramo viralne AR sadržaje za Meta, Instagram, Snapchat ili TikTok platforme. Dobit ćete milijune ili čak milijarde organskih pregleda.

Možete preuzeti našu PDF prezentaciju da se uvjerite u mogućnosti svih AR platformi na društvenim mrežama.

Meta Spark - Instagram and Meta

Meta & Instagram

Ovdje ima najviše korisnika u usporedbi sa svim društvenim AR platformama. Prepoznavanje lica i ruku, prepoznavanje 2D tijela samo su neke od mogućnosti. Izdvojili bi svakako nativne oglase u proširene stvarnosti (Augmented Reality Ads) koje rijetko tko koristi ili uopće zan da postoje. Javite se i postanite pionir u AR oglašavanju.


Pogledajte

Lens Studio - Snapchat

Snapchat

Najnaprednija socialAR platforma, uglavnom usmjerena na mlađu populaciju. Napredno strojno učenje (Machine Learning) Snapchatu daje prednost u složenosti i mogućnostima za izradu AR sadržaja. Specijalnosti poput "Isprobavanja" odjeće, obuće ili satovau startu su uključene na ovu platformu.


Pogledajte

Effect House - TikTok

TikTok

Najnoviji igrač u socialAR društvu, lagano sustiže svoje prethodnike (Instagram i Snapchat). Ova platforma dolazi s izuzetno velikom bazom korisnika i pruža odlične mogućnosti za brendove i agencije.


Pogledajte

Stvorimo napredak zajedno